Authenticator Doğrulama yönteminiz ile hesabınıza erişiminizin olmadığı durumda, sistemde kayıtlı e-posta adresinizden Authenticator'dan SMS'e geçiş değişikliği için aşağıdaki bilgi ve belgeleri Canlı Destek üzerinden ya da destek@btcturk.com e-posta adresine iletmenizi rica ederiz.

  • Güncel kimliğinizin ön ve arka yüzü  (Kırmızı Renkli İkamet İzin Belgesi / Uluslararası Koruma Belgesi / Çalışma İzin Belgesi ile Pasaport (iç Yüzü))
  • Kendi adınıza ait vadesiz TL hesabınızdan BtcTurk hesabınıza TL yatırma işlemi yapılması (Minimum TL yatırma limiti bulunmaz, 1 TL dahi yatırılabilir. Ancak minimum TL çekme limiti 10 TL'dir. İşlem sonrasında dekont belgesi iletmenize gerek yoktur.)

Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Kırmızı Renkli İkamet İzin Belgesi ön ve arka yüzü fotoğrafı, Uluslararası Koruma Belgesi ön ve arka yüzü fotoğrafı ya da Çalışma İzin Belgesi ön ve arka yüzü fotoğrafı ile Pasaport iç yüzü fotoğrafı olacak şekilde 3 belgeden birini iletebilirsiniz.
  • Geçerlilik süresi dolmuş veya 60 günden kısa bir süre kalmış belgeler ile bilgi değişikliği işlemi yapılamadığını hatırlatmak isteriz. Geçerlilik süresi dolan kimlik belgeleriniz için İl Göç İdaresi ile görüşerek bilgi alabilirsiniz.
  • Eğer hesap seviyeniz 2 ise bilgi değişikliği işlemi sonrası hesap seviyeniz 1'e düşürülecektir. Dilerseniz bilgi değişikliği işleminiz sonrası hesap seviyenizi yükseltme talebinde bulunabilirsiniz.
  • Eğer hesabınıza erişiminiz bulunmuyorsa, BtcTurk Iban Bilgileri içeriğimize tıklayarak IBAN ve Alıcı Adı bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Yukarıdaki bilgi ve belgeler tarafımıza tam olarak iletildikten sonra 2 aşamalı doğrulama yöntemi değişikliği işleminiz gerçekleştirilecektir.

Doğrulama yönteminiz değiştirildiğinde SMS ve e-posta ile bilgi verilecektir.

Doğrulama yönteminiz SMS olarak değiştirildikten sonra hesabınıza e-posta ve şifrenizle web sitesi veya mobil uygulama üzerinden giriş yapmalısınız.

Bu aşamada hesabınıza kayıtlı telefon numaranıza SMS doğrulama kodu gönderilmektedir. 6 haneli SMS doğrulama kodunuzu ekranda yer alan "Güvenlik Kodu" alanına yazarak hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

Mobil uygulama kullanıyorsanız "Hesap>Çıkış Yap" sekmesi ile hesabınızdan çıkış yapmalısınız. Daha sonra e-posta ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra SMS doğrulama kodunuz gönderilecektir. 6 haneli SMS doğrulama kodunuzu ekranda yer alan "Güvenlik Kodu" alanına yazarak hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

Kırmızı Renkli İkamet İzin Belgesi Ön ve Arka Yüzü Örnek Görseli:

Uluslararası Koruma Belgesi Örnek Görseli:

Çalışma İzin Belgesi Ön ve Arka Yüzü Örnek Görseli:

Pasaport Örnek Görseli: