Ad-Soyad değişikliği talebinizin işleme alınabilmesi için aşağıdaki bilgi ve belgeleri Canlı Destek üzerinden ya da destek@btcturk.com e-posta adresine iletmenizi rica ederiz.

  • Güncel kimliğinizin ön ve arka yüzü (Kırmızı Renkli İkamet İzin Belgesi / Uluslararası Koruma Belgesi / Çalışma İzin Belgesi ile Pasaport (iç Yüzü))
  • E-Devlet’ten alınmış Vukuatlı Nüfus Örneği Belgeniz (Belgenin tamamı görülecek şekilde ve belgenin gönderildiği günün tarihinde alınmış olmalıdır.)

E-devletten vukuatlı nüfus kayıt örneğine https://www.turkiye.gov.tr/nvi-nufus-kayit-ornegi-belgesi-sorgulama?belge=goster linkten ulaşabilirsiniz.

*E-devlet üzerinden nüfus kayıt örneği belgesi talebinde, "Belgenin Neden Verileceği" alanını doldururken "Kuruma İbraz" seçildiğinde kurum adı "BtcTurk" olarak yazılmalıdır. Kişi talebi seçildiğinde "TCKN" bilginizi yazabilirsiniz.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Kırmızı Renkli İkamet İzin Belgesi ön ve arka yüzü fotoğrafı, Uluslararası Koruma Belgesi ön ve arka yüzü fotoğrafı ya da Çalışma İzin Belgesi ön ve arka yüzü fotoğrafı ile Pasaport iç yüzü fotoğrafı olacak şekilde 3 belgeden birini iletebilirsiniz.
  • Geçerlilik süresi dolmuş veya 60 günden kısa bir süre kalmış belgeler ile bilgi değişikliği işlemi yapılamadığını hatırlatmak isteriz. Geçerlilik süresi dolan kimlik belgeleriniz için İl Göç İdaresi ile görüşerek bilgi alabilirsiniz.

Yukarıdaki bilgi ve belgeler tarafımıza gün içerisinde tam olarak iletildikten sonra ad/soyad değişikliği talebiniz gerçekleştirilecektir.

Ad/Soyad bilginiz değiştirildiğinde e-posta ve SMS ile size bilgi vereceğiz.

Kırmızı Renkli İkamet İzin Belgesi Ön ve Arka Yüzü Örnek Görseli:

Uluslararası Koruma Belgesi Örnek Görseli:

Çalışma İzin Belgesi Ön ve Arka Yüzü Örnek Görseli:

Pasaport Örnek Görseli:

Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği: