Kriptopara çekme işlemlerinde kullandığınız PIN kodunu hatırlamıyorsanız ya da çok sayıda hatalı giriş nedeniyle PIN kodunuz güvenlik gereği bloke edildiyse PIN kodunuzun resetlenmesi için talep edilen belgeleri Canlı Destek üzerinden ya da destek@btcturk.com e-posta adresine eksiksiz iletmenizi rica ederiz.

Aşağıdaki belgeleri ilettikten sonra işleminiz gerçekleştirilecektir. PIN kodunuz resetlendiğinde, SMS ve e-posta ile tarafınıza bilgi verilecektir.

  • Kimliğinizin ön ve arka yüzü fotoğrafı (Kırmızı Renkli İkamet İzin Belgesi / Uluslararası Koruma Belgesi / Çalışma İzin Belgesi ile Pasaport (iç Yüzü))
  • Dilekçeli Özçekim Belgesi (Dilekçenizde mutlaka sisteme kayıtlı telefon numarası olmalıdır.)

Örnek Dilekçe:

''BtcTurk Kullanıcı Destek Bölümü Dikkatine,

BtcTurk hesabımdan kripto çekme işlemi yapabilmek için daha önce oluşturduğum PIN kodunu hatırlamıyorum. Yeni bir PIN kodu oluşturabilmem için mevcut PIN kodumun resetlenmesini talep ediyorum.

Ad Soyad

Hesaba Kayıtlı Telefon Numarası

Tarih

İmza"

Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Kırmızı Renkli İkamet İzin Belgesi ön ve arka yüzü fotoğrafı, Uluslararası Koruma Belgesi ön ve arka yüzü fotoğrafı ya da Çalışma İzin Belgesi ön ve arka yüzü fotoğrafı ile Pasaport iç yüzü fotoğrafı olacak şekilde 3 belgeden birini iletebilirsiniz.
  • Geçerlilik süresi dolmuş veya 60 günden kısa bir süre kalmış belgeler ile bilgi değişikliği işlemi yapılamadığını hatırlatmak isteriz. Geçerlilik süresi dolan kimlik belgeleriniz için İl Göç İdaresi ile görüşerek bilgi alabilirsiniz.
  • Pin resetleme işleminizi çalışma izin belgesi ve pasaportunuz ile gerçekleştirecekseniz, dilekçe+çalışma izin belgesini ve dilekçe+pasaport belgesini elinizde tutarak iki ayrı selfie çekip iletebilirsiniz.

Kırmızı Renkli İkamet İzin Belgesi Ön ve Arka Yüzü Örnek Görseli:

Uluslararası Koruma Belgesi Örnek Görseli:

Çalışma İzin Belgesi Ön ve Arka Yüzü Örnek Görseli:

Pasaport Örnek Görseli:

Dilekçeli özçekim belgesi için;

  • Kimliğinizin ön yüzü ile dilekçenizi aynı anda tutarak yüzünüz ve dilekçenizin tamamı görünecek şekilde fotoğraf çekmenizi rica ederiz.
  • Dilekçeli özçekim belgesinde yer alan kimlik/dilekçenin net olmaması halinde talebiniz reddedilecektir. Bu nedenle dilekçe ve kimlikli fotoğrafınızı akıllı telefonunuzun arka kamerasıyla bir tanıdığınızın desteğiyle çektirmenizi tavsiye ederiz.

Dilekçeli Özçekim Belgesi Görselleri: