BtcTurk hesabınıza giriş yaparken kullandığınız SMS doğrulama yönteminden Authenticator doğrulama yöntemine geçiş işlemi için Canlı Destek üzerinden ya da destek@btcturk.com e-posta adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

  • Kimliğinizin ön ve arka yüzü fotoğrafını paylaşmanızı rica ederiz.
  • Kendi adınıza ait vadesiz TL hesabınızdan BtcTurk hesabınıza TL yatırmanızı ve ardından bilgi vermenizi rica ederiz. (Talebinizi sistemde kayıtlı olan e-posta adresinden iletmeniz gerektiğini hatırlatırız.)

Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Bilgi değişikliği işleminizi Kimlik Kartı, Sürücü Belgesi veya Pasaport ile gerçekleştirebilirsiniz.
  • Kimlik belgenizde yer alan bilgiler, net ve okunaklı olmalıdır.
  • Minimum TL yatırma limiti bulunmaz, 1 TL dahi yatırabilirsiniz. Ancak minimum TL çekme limitinin 10 TL olduğunu ve işlem sonrasında dekont belgesi iletmenize gerek olmadığını hatırlatmak isteriz.
  • Hesabınıza erişiminiz bulunmuyorsa TL yatırma işlemi yapabilmek için BtcTurk Iban Bilgileri içeriğimize tıklayarak IBAN ve Alıcı Adı bilgilerine ulaşabilirsiniz.
  • Eğer hesap seviyeniz 2 ise bilgi değişikliği işlemi sonrası hesabınız seviye 1 statüsünde olacaktır. Dilerseniz mobil uygulamamız üzerinden hesap seviyenizi yükseltebilirsiniz.

Sizden talep ettiklerimizi tam olarak ilettikten sonra bilgi değişikliği işleminiz gerçekleştirilecektir.

İşleminiz gerçekleştiğinde tarafınıza SMS ve e-posta ile bilgi verilecektir.

Authenticator geçişi sonrasında mobil cihazınıza Authenticator uygulaması (LastPass, Google, Microsoft, Authy Authenticator gibi) yüklemenizi, hesabınıza e-posta ve şifrenizle web sitesi üzerinden giriş yapmanızı rica ederiz.

Ardından Authenticator uygulamasının sağ alt köşesinde yer alan "+" sembolüne tıklamanız, QR Kodunu Tara" adımını seçmeniz ve web sitesindeki QR kodu okutmanız gerekecektir. Bu aşamada Authenticator uygulamasında oluşturulan kodu "Güvenlik Kodu" alanına yazarak hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

Mobil uygulama kullanıyorsanız "Hesap>Çıkış Yap" adımı ile hesabınızdan çıkış yapmanızı rica ederiz. Daha sonra e-posta ve şifrenizle hesabınıza giriş yaparak yukarıda belirtilen adımları uygulayabilirsiniz.

Kimlik Ön ve Arka Yüzü Örneği: