BtcTurk hesabınıza giriş yaparken kullandığınız doğrulama yönteminizi "Güvenlik > Güvenlik Merkezi > İki Aşamalı Doğrulama" adımlarını takip ederek değiştirebilirsiniz.

Doğrulama kodunuza erişiminiz bulunmuyor ise aşağıdaki bilgiler doğrultusunda değişikliğinizi gerçekleştirebiliriz.

Bu değişikliğini hesap güvenliğiniz için önemsiyoruz. Güvenlik önlemi olarak aşağıdaki adımları tamamlamanızı ve destek@btcturk.com e-posta adresimizden ya da Canlı Destek üzerinden bilgi vermenizi rica ederiz.

  • Kendi adınıza ait vadesiz banka hesabınızdan BtcTurk | Kripto hesabınıza dilediğiniz tutarda Türk lirası yatırmanızı ayrıca T.C. kimlik kartınızın ön ve arka yüzü fotoğrafını paylaşmanızı rica ederiz. (T.C. Sürücü Belgesi ya da T.C. Pasaport belgesi de geçerlidir.)

Talep ettiklerimizi eksiksiz ilettikten sonra değişiklik işleminiz gerçekleştirilecektir. Tarafınıza e-posta ve SMS ile bilgi vereceğiz.

⭐ Minimum TL yatırma limiti bulunmaz, 1 TL dahi yatırabilirsiniz; ancak minimum TL çekme limitinin 10 TL olduğunu ve işlem sonrasında dekont belgesi iletmenize gerek olmadığını hatırlatmak isteriz.

⭐ "IBAN ve Alıcı Adı" bilgilerine BtcTurk Iban Bilgileri bağlantısına tıklayarak ulaşabilirsiniz.

⭐ Bilgi değişikliğinden sonra “seviye 2” olan hesaplar “seviye 1” olarak güncellenir. Dilerseniz mobil uygulamamız üzerinden hesap seviyenizi yükseltebilirsiniz.

⭐ SMS yönteminden Authenticator yöntemine geçiş yapıyorsanız, mobil cihazınıza Authenticator uygulaması (LastPass, Google, Microsoft, Authy Authenticator gibi) yüklemenizi ve BtcTurk hesabınıza web sitesi üzerinden giriş yaparak "QR kodu" okutmanızı rica ederiz.

Kimlik ön ve arka yüzü örneği;