BtcTurk I Kripto Uygulama ve Web Sitesi Cihaz Yönetimi Menüsü

Cihaz Yönetimi sayfasında, BtcTurk | Kripto'ya giriş yaptığınız cihazları, tarayıcıları ve IP Adreslerini giriş yaptığınız zamanı takip edebilirsiniz.

Cihaz Yönetimi sayfasında yer alan tabloda hangi cihazlar ile hangi tarih ve saatte hangi IP adresinden giriş yaptığınızı görüntüleyebilirsiniz.

Cihaz Yönetimi sayfasına giriş yaptığınızda, aktif olarak kullandığınız cihaz işaretlenecektir. Dilerseniz, kayıtlı cihazları silerek o cihazlardaki oturumlarınızı kapatabilirsiniz.

BtcTurk | Kripto'ya giriş yaptığınız cihazları Güvenlik > Cihaz Yönetimi menüsünden yönetebilirsiniz.

Lütfen dikkat: Cihaz Yönetimi, BtcTurk hesabınıza giriş yaptığınız cihazlarınızı ve IP adreslerini takip edebilirsiniz. Ancak, BtcTurk hesabınıza giriş yaptığınız cihazlarınızın ve hesabınızın (e-posta adresi, parola, 2 aşamalı doğrulama) güvenliğini sağlamak kullanıcının sorumluluğundadır. BtcTurk hesap bilgilerinizi ve 2 aşamalı doğrulama kodunuzu kimseyle paylaşmamanız gerektiğini önemle hatırlatırız.

BtcTurk Uygulaması Cihaz Yönetimi Menüsü

Cihaz Yönetimi sayfasında, BtcTurk'e giriş yaptığınız cihazları, tarayıcıları ve IP Adreslerini giriş yaptığınız zamanı takip edebilirsiniz.

Cihaz Yönetimi sayfasında yer alan tabloda hangi cihazlar ile hangi tarih ve saatte hangi IP adresinden giriş yaptığınızı görüntüleyebilirsiniz. Detay butonuna basarak, ilgili cihaz ile yaptığınız diğer üye girişlerini de görüntüleyebilirsiniz.

Cihaz Yönetimi sayfasına giriş yaptığınızda, aktif olarak kullandığınız cihaz işaretlenecektir. Dilerseniz, kayıtlı cihazları silerek o cihazlardaki oturumlarınızı kapatabilirsiniz.

BtcTurk'e giriş yaptığınız cihazları Güvenlik > Cihaz Yönetimi menüsünden yönetebilirsiniz.

Lütfen dikkat: Cihaz Yönetimi, BtcTurk hesabınıza giriş yaptığınız cihazlarınızı ve IP adreslerini takip edebilirsiniz. Ancak, BtcTurk hesabınıza giriş yaptığınız cihazlarınızın ve hesabınızın (e-posta adresi, parola, 2 aşamalı doğrulama) güvenliğini sağlamak kullanıcının sorumluluğundadır. BtcTurk hesap bilgilerinizi ve 2 aşamalı doğrulama kodunuzu kimseyle paylaşmamanız gerektiğini önemle hatırlatırız.