Oltalama (Phishing) kodu, BtcTurk'ün size gönderdiği tüm e-postalarda görüntülenmesi için sizin belirlediğiniz bir koddur. Bu kodun görünmediği e-postalar BtcTurk'ten gelmiyor anlamına gelir ve bu sayede hesap bilgilerinizi ele geçirme amaçlı sahte mesajları ayırt edebilirsiniz.

BtcTurk | Kripto ve BtcTurk tarafından paylaşılmış izlenimi verilerek e-posta aracılığıyla gönderilen Oltalama (Phishing) iletilerinin oluşturabileceği zararları engellemek için kullanıcılarımıza, varlıklarının güvende olmasını sağlamak amacıyla "Oltalama Kodu" sunuyoruz.

Oltalama Kodu'nu belirlediğinizde bu kod, BtcTurk | Kripto'dan size gönderilen tüm sistem mesajlarına eklenecektir. E-postalarda yer alacak size özel Oltalama Kodu sayesinde, gelen mesajın sahte olup olmadığını anlamanız kolaylaşır ve Oltalama girişimlerini engellemenize yardımcı olur. Sahtecilik girişimleri ile gönderilen mesajlarda bu kod yer alamayacaktır.

BtcTurk | Kripto üzerindeki Oltalama (Phishing) Kodunuzu etkinleştirmek için Güvenlik > Oltalama (Phishing) Kodu sayfasından harf ve sayı içerecek şekilde en az 4 karakterden oluşan Oltalama Kodunuzu belirleyebilirsiniz.

Oltalama (Phishing) kodu oluşturmadıysanız e-postanızda kod görünmeyecektir.

Lütfen Dikkat

BtcTurk hesabınıza giriş yaparken, kullanıcı adı ve parolanızı doğru girmeniz durumunda, bir güvenlik görseli ekrana gelecektir. Bu güvenlik görseli, BtcTurk'e üye olduğunuzda hesabınıza tanımlanır ve her girişinizde gösterilir. Eğer giriş yaptıktan sonra ekranda hesabınıza özel üretilen güvenlik görselini görmüyor veya daha önce görmediğiniz farklı bir görsel görüyorsanız, 2 aşamalı doğrulama kodunuzu kesinlikle girmeyiniz!