BtcTurk | Kripto hesabınıza Türk lirası yatırmak için hesabınıza girdikten sonra YATIR>Türk Lirası Yatır adımından yatırım yapacağınız bankanızı seçerek Banka Bilgilerini SMS ile AL seçeneğinden banka bilgilerini alabilir ve bankanız üzerinden TL yatırabilirsiniz.

  • BtcTurk hesabınıza, Akbank, Denizbank, Fibabanka, İş Bankası, VakıfBank, Yapı Kredi ve Ziraat Bankası hesabınızdan dilediğiniz zaman Türk lirası yatırabilirsiniz.
  • Diğer bankalardaki hesaplarınızdan ise Akbank, Denizbank, Fibabanka, İş Bankası, VakıfBank, Yapı Kredi ve Ziraat Bankası hesaplarımıza EFT ile hafta içi bankanızın EFT saatleri içinde Türk lirası yatırabilirsiniz. EFT saatleri dışında yapacağınız işlemler, takip eden ilk iş günü içerisinde gerçekleşecektir.
  • Diğer bankalardaki hesaplarınızdan FAST uygulaması kapsamında 100.000 TL’ye kadar 7/24 TL yatırabilirsiniz.
  • TL yatırma işlemi yaparken gönderen kişinin Ad Soyad ve T.C. Kimlik Numarası bilgilerinin BtcTurk hesabı bilgileriyle aynı olması gerektiğini hatırlatırız.

* Türkiye İş Bankası hesabınızdan BtcTurk'e 7/24 Türk lirası yatırmak için İşCep mobil bankacılık uygulamasında yer alan Ödeme Yap>Kripto Platformlara Para Aktarma menüsünü kullanabilirsiniz.


TL yatırma ve çekme işlemleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

TL yatırma ve çekme kuralları ve işlem limitleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Not: ATM’den banka kartınızla Havale/EFT yapabilirsiniz. Ancak ATM'lerden kartsız para transferi yaptıysanız, tutarı size iade edebilmemiz için işleme ait dekont belgesi, kimlik ön yüzü belgeniz ve kendi adınıza ait vadesiz TL hesabınızın IBAN bilgisini, destek@btcturk.com adresine göndermenizi rica ederiz.