Kurallara Uygun İşlemler İçin

Akbank, Denizbank, Fibabanka, Vakıfbank, Yapı Kredi ve Ziraat Bankası aracılığıyla yapılan havale işlemleri ve diğer bankalarla yapılan EFT işlemleri, transfer BtcTurk banka hesabına ulaştığında bakiyenize otomatik olarak yansımaktadır.

Kurallara uygun gerçekleştirilen TL yatırma işlemlerinizde, banka kaynaklı bir gecikme yoksa;

  • Havale işlemleriniz, 10 dakika içinde hesabınıza geçecektir. (Akbank, Denizbank, Fibabanka, Vakıfbank, Yapı Kredi, Ziraat Bankası aracılığıyla 7 gün 24 saat havale ile TL yatırma işlemi yapabilirsiniz.)
  • EFT işlemleriniz, iş günleri bankanızın EFT saatleri arasında 20 dakika içinde hesabınıza geçecektir. (Akbank, Denizbank, Fibabanka, Vakıfbank, Yapı Kredi, Ziraat Bankası dışındaki bankalardan yapılacak para transferleri EFT ile mesai saatleri içerisinde gerçekleştirilmektedir. EFT saatleri dışında ve hafta sonu yapılan EFT işlemleri, takip eden ilk iş gününde hesabınıza geçecektir.

Yaşanan yoğunluğa bağlı olarak, Türk lirası yatırma işlemlerinde gecikmeler yaşanabilmektedir.

Canlı Destek ekibimizden TL yatırma işleminiz ile ilgili destek almak istiyorsanız, canlı destek butonuna bastıktan sonra banka dekontunuzu paylaşabilirsiniz.

Not: İş Bankası hesabınızdan BtcTurk'e 7/24 Türk lirası yatırmak için İşCep mobil bankacılık uygulamasında yer alan Ödeme Yap>Kripto Platformlara Para Aktarma menüsünü kullanabilirsiniz.

Anlaşmalı olduğumuz bankaların herhangi birinde hesabınız bulunmuyorsa, FAST Ödeme Sistemi ile Akbank, Denizbank, Fibabanka, İş Bankası ,Vakıfbank, Yapı Kredi ve Ziraat Bankası hesaplarımıza 7 gün 24 saat TL yatırabilirsiniz.

Merkez Bankasının belirlediği tek seferde günlük FAST ile TL yatırma üst limiti 100.000 TL'dir. FAST ile para transferi işlem ücretleri hakkında bankanız ile iletişime geçebilirsiniz.

FAST uygulaması kapsamı dışında hafta sonu, mesai saatleri dışında ve resmi tatillerde yapılan EFT işlemleri tarafımıza ulaşmamaktadır. Bu nedenle kurallara uygun TL yatırma işlemleri, ilk iş günü mesai saatleri içerisinde hesabınıza yansıyacaktır.


Kural Dışı İşlemler İçin

  • Kurallara uygun olmayan TL yatırma işlemleri hafta içi aynı gün saat 17.00'ye kadar, hafta sonu ve resmi tatillerde ise ilk iş günü iade edilecektir.
  • ATM'lerden kartsız ya da banka gişesinden nakit işlem ile para transferi yaptıysanız, tutarı size iade edebilmemiz için işleme ait dekont belgesi, kimlik ön yüzü belgeniz ve kendi adınıza ait vadesiz TL hesabınızın IBAN bilgisini destek@btcturk.com adresine göndermenizi rica ederiz.