Basit Al-Sat Sayfasında Satış İşlemi

  • AL SAT > Basit sayfasına gidiniz. İşlem yapmak istediğiniz çifti (Kripto/TRY ya da Kripto/Kripto) seçiniz.
  • Emir çeşidinizi (Piyasa ya da Limit) seçiniz.
  • Piyasa Satış Emir için işlemde kullanacağınız Kripto miktarını giriniz ve sat butonuna tıklayınız.
  • Mümkün olan en iyi fiyattan işleminiz gerçekleşecektir.

Limit Satış Emir için belirlediğiniz birim fiyatı ve Kripto miktarını giriniz ve sat butonuna tıklayınız. Birim fiyat belirlediğiniz fiyata ulaştığında emriniz eşleşirse işleminiz gerçekleşecektir.

Kriptopara (Bitcoin, Ethereum ve diğerleri) satmak için öncelikle hesabınızda kriptopara (Bitcoin, Ethereum ve diğerleri) almış veya hesabınıza kriptopara yatırmış olmanız gerekmektedir.

Detaylı bilgi için:

Nasıl Kriptopara Alabilirim?

Nasıl Kriptopara Yatırabilirim?

Gelişmiş Al-Sat Sayfasında Satış İşlemi

Gelişmiş Al-Sat Sayfası, dilediğiniz fiyattan satış emri girmenizi sağlar. Girdiğiniz emir ile eşleşecek satış emri olduğunda sistem emrinizi otomatik olarak gerçekleştirir.

  • Girdiğiniz emir ile eşleşecek bir satış emri olmadığında ise sistem emrinizi açık emirlerde bekletir.
  • Emriniz ile eşleşen kısmi emir olması durumunda ise olan kısım gerçekleşir kalan kısım yeterli hacim (eşleşecek alım satım emri) olana kadar açık emirlerde bekletilir.

Stop Emir için seçtiğiniz işlem çiftinde (TRY/Kripto yada Kripto/Kripto) satmak istediğiniz Kriptopara (Bitcoin, Ethereum ve diğerleri) için belirlediğiniz tetikleme fiyatını, birim fiyatını ve Kriptopara miktarını yazınız.

Toplam alanı, emrinizi verdikten sonra girdiğiniz miktar, fiyat, komisyon ve komisyonun vergisini içerecek şekilde otomatik hesaplanır.