Açık Emir Nasıl İptal Edilir?

Hesabınızda açık emir bulunması durumunda kullanılabilir bakiyeden düşmektedir. Toplam bakiyeniz ile işlem yapmak için açık emrinizi iptal etmeniz gerekmektedir.

AL SAT > Basit sayfasında derinlik tablosunun alt kısmında Açık Emirlerim adımında açık emirlerinizi görebilir, açık emrinizi sola kaydırdığınızda düzenleyebilir ya da (x) butonu ile açık emirlerinizi iptal edebilirsiniz.

AL SAT > Gelişmiş sayfasında derinlik tablosunun sağ tarafında Açık Emirler adımında açık emirlerinizi Seçili Çift (seçilen işlem çiftindeki açık emirleriniz) ya da Hepsi (tüm açık emirleriniz) olarak görebilir, kalem simgesi ile emirlerinizi düzenleyebilir ya da (x) butonu ile açık emirlerinizi iptal edebilirsiniz.

Mobil Uygulamada Açık Emir Nasıl İptal Edilir?

Hesabınızda açık emir bulunması durumunda, emir tutarı kullanılabilir bakiyeden düşmektedir. Toplam bakiyeniz ile işlem yapmak için açık emrinizi iptal etmeniz gerekmektedir.

Açık emirlerinizi Mobil Uygulamada Alış Satış ekranının altında Açık Emirler sekmesine bastığınızda görebilirsiniz. Seçili Çift (seçilen işlem çiftindeki açık emirleriniz) ya da Hepsi (tüm açık emirleriniz) olarak görebilir, emrinizi sağa çektiğinizde kalem simgesi ile emirlerinizi düzenleyebilir yada sola çekerek (x) butonu ile açık emirlerinizi iptal edebilirsiniz.

Emrim Neden Otomatik İptal Edildi?

BtcTurk sisteminde kullanıcılarımızın yatırmış oldukları miktarları güvence altına almak adına, otomatik emir iptal fonksiyonu yer alır. Bu fonksiyon ile seçilen kripto paranın fiyatı, alış emrindeki fiyattan %5 oranında yükseldiğinde, kullanıcıyı korumak için, verilen emir otomatik olarak iptal edilmektedir.

Aynı şekilde satış emri girildiğinde fiyatı girilen fiyattan %5 düşmesi durumunda kullanıcıyı korumak için emir otomatik olarak iptal edilmektedir. Böylece BtcTurk’te alım veya satım gerçekleştiren kullanıcılarımızın zararı en aza indirilmektedir.