BtcTurk kullanıcılarının hesap güvenliği en büyük önceliğimizdir. Bu nedenle tüm platformlarımızda iki aşamalı güvenlik doğrulaması ile kişisel bilgileriniz ve yatırımlarınızın güvenliği üst düzeyde tutulmaktadır.

Kullanıcılarımızın, platformumuzun adını kullanarak phishing, kimlik avı dolandırıcılığı, sahtecilik ve şifre hırsızlığı amaçlı oluşturulan kötü niyetli yazılımlardan, internet sitelerinden ve sahte uygulamalardan korunmak için aşağıdaki adımları izlemelerini öneririz.

  • BtcTurk’e ait kurumsal internet sitemizin adresi olan www.btcturk.com ve kripto.btcturk.com adresinden erişim sağladığınızdan ve adresin https:// ile başladığından emin olmanızı rica ederiz.
  • İnternet üzerinden paylaşılan veya bir şekilde karşınıza çıkan reklamların ve paylaşımların BtcTurk’e ait olup olmadığını, hem https://www.btcturk.com/ ve https://kripto.btcturk.com/ web sitemiz hem de uygulamamız üzerinden erişebileceğiniz Canlı Destek kanalımızdan, destek@btcturk.com e-posta adresimizden ve sosyal medya kanallarımızdan tarafımıza ulaşarak sorgulayabilirsiniz.
  • Güvenlik katmanı olarak Oltalama (Phishing) Kodunuzu aktif hale getirmenizi öneririz. Böylece her gelen mail içeriğinde tarafınızca belirlenen size özel kodu görebilir ve e-postanın BtcTurk’ten geldiğini teyit edebilirsiniz. Oltalama (Phising) Kodu hakkında detaylı bilgi için: Oltalama (Phishing) Kodu Nedir?
  • Sizi telefon kanalı ile arayan ve BtcTurk’ten aradığını belirten şahıslar ile kişisel bilgilerinizi ve şifrenizi paylaşmayınız.
  • Güvenmediğiniz veya tanımadığınız kişilerden gelen BtcTurk adına size avantaj sunduğu iddia edilen e-posta, kısa mesaj (SMS) vb. içeriklerde yer alan linklere tıklamamanızı önemle rica ederiz.
  • Kişisel bilgilerinizin gizliliği adına bireysel olarak almanız gereken önlemleri ihmal etmeyiniz. Şifrenizi, banka hesap ayrıntılarını, kimlik ve BtcTurk kullanıcı bilgilerinizi sanal veya fiziksel ortamda paylaşmamanızı öneririz.
  • Firmamızın adını kullanıp BtcTurk’teki işleyişin değiştiğine ya da profil bilgilerinizin ele geçirildiğine yönelik söylemlerde bulunan veya kazanç elde edeceğiniz yatırım tavsiyelerinde bulunacağını belirten, sizden nakit, menkul ve gayrimenkul olarak karşılık talep eden kişilere itibar etmeyiniz. Benzeri durumlarda Canlı Destek, E-posta ve Sosyal Medya kanallarımızdan tarafımıza ulaşarak bilgi talep edebilirsiniz.

BtcTurk ile ilgili yenilikleri ve değişiklikleri takip etmek için web sayfalarımız, destek@btcturk.com e-posta adresimiz ve sosyal medya kanallarımızdan yaptığımız duyuruları dikkate alabilirsiniz.

Lütfen Dikkat

BtcTurk hesabınıza giriş yaparken kullanıcı adı ve parolanızı doğru girmeniz durumunda, bir güvenlik görseli ekrana gelecektir. Bu güvenlik görseli, BtcTurk'e üye olduğunuzda hesabınıza tanımlanır ve her girişinizde gösterilir. Eğer giriş yaptıktan sonra ekranda hesabınıza özel üretilen güvenlik görselini görmüyor veya daha önce görmediğiniz farklı bir görsel görüyorsanız, iki aşamalı doğrulama (2FA) kodunuzu kesinlikle girmeyiniz!